Σύσκεψη για τις επικείμενες εκλογικές μάχες διοργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας του ΚΚΕ την Κυριακή 20 Γενάρη, όπου μίλησε ο Αντώνης Μήλας, νυν δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Στην ομιλία του ο Αντώνης Μήλας έκανε αναφορά στο αντιλαϊκό έργο της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, που βρήκε αρωγούς τις υπόλοιπες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου παρά τις επιμέρους διαφοροποιήσεις τους. Με ενδεικτικά παραδείγματα κατέδειξε ότι και ο Δήμος Κηφισιάς πρωτοστάτησε στην ενίσχυση της επιχειρηματικής κερδοφορίας, πραγματοποιώντας αναρίθμητες φιέστες επιχειρηματικότητας που καμία σχέση δεν έχουν με τις ανάγκες και τις αγωνίες του λαού, παραχωρώντας τμήματα των υπηρεσιών του δήμου σε ιδιώτες, ενώ στις άμεσες επιδιώξεις του εντάσσεται η διαμόρφωση ανοικτού «Mall», που αντικειμενικά θα οδηγήσει σε λουκέτο τους μικρούς εμπόρους. Από την άλλη μεριά διατήρησε υψηλότατα ανταποδοτικά τέλη που πλήττουν τις λαϊκές οικογένειες και τους μικροεπαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
Αταλάντευτη αντιπολίτευση στις παραπάνω πολιτικές αποτέλεσαν οι κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι που με τις παρεμβάσεις τους ανέδειξαν τα λαϊκά προβλήματα και συμπαραστάθηκαν έμπρακτα στις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων και της λαϊκής οικογένειας που κατοικεί και εργάζεται στο Δήμο της Κηφισιάς.
Τόνισε την ανάγκη οι εργαζόμενοι να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες, ώστε να μπουν περισσότερα εμπόδια στην εφαρμογή της βάρβαρης πολιτικής και να μη διοχετεύσουν την αγανάκτησή τους στις υπόλοιπες παρατάξεις, παλαιές ή νεόκοπες, που αγωνιούν για την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
  • Ο Αντώνης Μήλας είναι 31 ετών. Δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς από τον Ιούνη του 2016 μέχρι σήμερα. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Αθήνας και εργάζεται ως νοσηλευτής. Υποψήφιος με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Σωματείο Ιδιωτικών Κλινικών Αθήνας. Έως τον Ιούνη του 2016 μέλος του ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου στο Κέντρο Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» του ομίλου «ΙΑΣΩ».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις