Τοποθετηση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ για το θεμα των Διοδιων στη Γενικη Συνελευση που συγκαλεσε το Κ.Σ. Ν. Ερυθραιας.


Στη Γενική Συνέλευση που συγκάλεσε το Κ.Σ. Ν. Ερυθραίας, τοποθετήθηκε ο Κοινοτικός Σύμβουλος της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Αντώνης Καρναβάς, ο οποίος ανέφερε ότι:
Το ζήτημα των διοδίων στην περιοχή μας δεν είναι κάτι καινούργιο. Είναι ένα ζήτημα το οποίο εντάσσεται στη γενικότερη πολιτική που η κυβέρνηση της ΝΔ παίρνοντας την σκυτάλη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει έρθει να εφαρμόσει.
·  Την πολιτική που μιλάει για ολοένα και μεγαλύτερη παραχώρηση των οδικών αξόνων όλης της χώρας σε ιδιώτες.
·  Την πολιτική που βάζει διόδια όχι μόνο στους δρόμους αλλά και στα τροφεία των παιδικών σταθμών, στο νερό, στην καθαριότητα.
·  Την πολιτική που κάνει τα δημοτικά τέλη όλο και πιο υψηλά ενώ ταυτόχρονα δίνει ζεστό χρήμα στους επιχειρηματικούς ομίλους.
Αυτή ακριβός είναι και η ανταποδοτικότητα για την οποία μας μιλάνε κάθε φορά και η κυβέρνηση αλλά και το μεγαλύτερο μέρος των διοικήσεων του Δήμου και των Κοινοτήτων.
Οτιδήποτε εντάσσεται σε αυτήν σημαίνει αυτόματα αυξημένο λογαριασμό για την λαϊκή οικογένεια της περιοχής, η οποία καλείται να τον πληρώνει ολόκληρο χωρίς να της χαρίζουν τίποτα σε αντίθεση με τις μεγάλες επιχειρήσεις και ομίλους της περιοχής που απ’ ότι φαίνεται πληρώνουν όλο και λιγότερα παντού.
Για την υποβάθμιση που θα υποστεί η περιοχή και η ζωή της λαϊκής οικογένειας, την παραπάνω κυκλοφοριακή συμφόρηση που θα υπάρχει στο κέντρο της Ερυθραίας με την δημιουργία διοδίων, υπάρχουν ευθύνες. Ευθύνες τεράστιες, σε όσους συνεχίζουν και στηρίζουν πολιτικές που επιδιώκουν παραπάνω παραχωρήσεις σε ιδιώτες και μεγάλες επιχειρήσεις στο όνομα της ανάπτυξης. Τέτοιες ευθύνες έχει και η διοίκηση τους δήμου Κηφισιάς που συνεχίζει αυτή τη πολιτική παρά τις όποιες κορώνες που ακούμε συνεχώς για την διεκδίκηση των διαφυγόντων κερδών της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο, τα οποία ήδη πληρώνουμε μέσω των  δημοτικών τελών. Αυτές οι δηλώσεις δεν έχουν καμία ουσία καθώς δεν μπορούν να μιλάνε για σύγκρουση με ιδιώτες ενώ ταυτόχρονα χαρίζουν δημοτικά τέλη σε μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ όλο και περισσότερο συζητούν για ιδιώτες στη καθαριότητα η οποία συνειδητά όλο και υποβαθμίζεται κάθε χρόνο, με ελάχιστους εργαζόμενους, και αυτούς εγκλωβισμένους σε 2μηνα χωρίς καμία πρόθεση από την διοίκηση να αλλάξει αυτό το καθεστώς.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ είναι ενάντια σε όλα τα διόδια και δεν θα κρυφτεί πίσω από τις διάφορες διαδημοτικές ομάδες και επιτροπές διαχείρισης – κουκουλώματος.
Η μόνη λύση είναι η κατάργηση των διοδίων, η διεκδίκηση για ακύρωση κάθε συμφωνίας που εκχωρεί τους οδικούς άξονες σε ιδιώτες!!!
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους, όλο το λαό της περιοχής σε επαγρύπνηση. Να μην δεχτούν μεσοβέζικες λύσεις. Να παλέψουν ενάντια σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης της ζωής τους απέναντι στην πολιτική Κυβερνήσεων και Τοπικής Διοίκησης.
Απαιτούμε δρόμους ελεύθερους, χωρίς διόδια, ασφαλείς για να εξυπηρετείται άνετα και γρήγορα ο λαός, ο οποίος πλήρωσε και πληρώνει τεράστιους φόρους, φόρο καυσίμων, τέλη κυκλοφορίας κ.λπ. Τα έργα και τις υποδομές να τα αναλαμβάνει το κράτος, χωρίς να επι

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις