Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στο νοσοκομείο ΚΑΤ

 




Στο Νοσοκομείο «ΚΑΤ» περιόδευσε αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με μεγάλη επιτυχία και απήχηση. Συμμετείχαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Κηφισιάς - Γιάννης Δημητρόπουλος και Αμαρουσίου - Κώστας Δράκος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Βούλα Πάκου (κοινωνική λειτουργός και πρόεδρος σωματείου εργαζομένων ΚΑΤ) και Χρήστος Παπαζαχαρίας (χειρουργός, συνταξιούχος διευθυντής ΕΣΥ Γενικής Χειρουργικής ΚΑΤ) και άλλοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.
Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους το κλιμάκιο στάθηκε στο ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» έχει ως προτεραιότητα τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων σε όλους τους τομείς όπως και στην υγεία. Διεκδικεί στελέχωση με μόνιμο προσωπικό, γενναία αύξηση χρηματοδότησης από τον προϋπολογισμό, αναβάθμιση υποδομών για δωρεάν και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.  
Στην αντίπερα όχθη βρίσκονται οι πολιτικές κράτους, περιφερειών και δημοτικών αρχών που θεωρούν την υγεία εμπόρευμα και τους ασθενείς πελάτες. Αυτό καταλήγει στην υποχρηματοδότηση, στην υποστελέχωση και εξουθένωση του υπάρχοντος προσωπικού, στις τεράστιες αναμονές στις εφημερίες και στα χειρουργεία, στην απαξίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους ασθενείς ώστε να ανοίγουν πεδία κερδοφορίας στους ιδιώτες του κλάδου.
Παράλληλα με την περιοδεία, έγινε συνάντηση και με τον Διοικητή, κ. Ηλιόπουλο σχετικά με τα προβλήματα του νοσοκομείου.
Η ανάγκη υπερψήφισης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» εκφράστηκε από πολλούς εργαζόμενους ώστε την επόμενη των εκλογών να υπάρχουν περισσότεροι «Πελετίδηδες» όπως χαρακτηριστικά είπαν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις