Τεράστια διαδήλωση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνιης- Αναίτια επίθεση έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ

 


Την αμέριστη συμπαράσταση, αλληλεγγύη και στήριξη στον αγώνα του λαού της Παλαιστίνης έστειλαν χιλιάδες διαδηλωτές που συμμετείχαν στην Αθήνα σε ένα τεράστιο συλλαλητήριο, την ώρα που η κυβέρνηση με την απρόκλητη και αναίτια επίθεση σε μια ειρηνική πορεία, από διμοιρίες των ΜΑΤ  έδωσε τα διαπιστευτήρια της στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, τις ΗΠΑ και την ΕΕ. 

Νωρίτερα, ένα τεράστιο ποτάμι αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό στο οποίο συμμετείχαν χιλιάδες κόσμου διαδήλωσε στην Αθήνα με συνθήματα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» και «η ιστορία έχει μία σωστή πλευρά με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά», στο πλαίσιο μεγάλου συλλαλητηρίου που έγινε από συνδικάτα και φορείς της Αττικής.

Η τεράστια πορεία που ξεκίνησε από το Σύνταγμα όπου νωρίτερα έγινε μεγάλη συγκέντρωση, αφού πέρασε από τα γραφεία της ΕΕ, την πρεσβεία των ΗΠΑ, κατέληξε στην πρεσβεία του Ισραήλ με τα συνθήματα καταδίκης της ισραηλινής βαρβαρότητας να δονούν συνεχώς την ατμόσφαιρα.

Απαίτησε: 

Καμία συμμετοχή-Καμία στήριξη στον σφαγιασμό του παλαιστινιακού λαού. Να αποσυρθεί η Φρεγάτα «ΨΑΡΑ» από την περιοχή. Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ. ΤΩΡΑ αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις