ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κηφισιάς χαιρετίζει όλες και όλους αυτούς που στήριξαν τα ψηφοδέλτια με το κόκκινο γαρύφαλλο και στο Δήμο μας και στην Περιφέρεια Αττικής. Ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες και όσους  έδωσαν για πρώτη φορά την ψήφο τους στη Λαϊκή Συσπείρωση, στο συνδυασμό που στήριξε το ΚΚΕ.

Στο Δήμο Κηφισιάς η Λαϊκή Συσπείρωση υπερδιπλασίασε τα ποσοστά της από 2,7% το 2019 σε 5,7% ενώ είχε σημαντική άνοδο και σε ψήφους (+600 από το 2019) εκλέγοντας για πρώτη φορά 2 δημοτικούς συμβούλους. Στην Περιφέρεια Αττικής, τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, η Λαϊκή Συσπείρωση αύξησε τις δυνάμεις της από το 8,3% στο 13,9%.

Αργά, αλλά σταθερά, δυναμώνει το ρεύμα εναντίωσης με την κυρίαρχη, αντιλαϊκή πολιτική, κάτι που μπορεί να το εκφράσει μόνο το ΚΚΕ, η συμπόρευση και συσπείρωση μαζί του.

Έχουμε επίγνωση ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας στην οργάνωση της καθημερινής πάλης για να αποτρέψουμε τα χειρότερα που έρχονται, για να είμαστε δίπλα σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κηφισιάς δεσμεύεται πως θα είναι η μόνη μαχητική και αγωνιστική αντιπολίτευση, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, απέναντι στις αντιλαϊκές επιλογές της νέας δημοτικής αρχής, της Περιφέρειας και του κράτους. Οι κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι θα τιμήσουν την εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο λαός  και θα καταθέσουν όλες τους τις δυνάμεις για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις