Νίκος Αγγελίδης: Ο λαός να δώσει χαστούκι στην ΕΕ του κεφαλαίου με ισχυρό ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές στις 9 Ιούνη








 Δεν πάει άλλο!

Ο λαός να δώσει χαστούκι στην ΕΕ του κεφαλαίου με ισχυρό ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές στις 9 Ιούνη!

 

Περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα της Νέας Ερυθραίας πραγματοποίησε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νίκος Αγγελίδης με αντιπροσωπεία της ΚΟΒ Κηφισιάς Νέας Ερυθραίας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα χρέη και τα φορολογικά βάρη που σηκώνουν οι μικροί επαγγελματίες τη στιγμή που οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι μένουν στο απυρόβλητο, ενώ διάχυτη ήταν η αγωνία πολλών εμπόρων αν θα μπορέσουν να κρατήσουν τα μαγαζιά τους ανοιχτά.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ απηύθυνε κάλεσμα ενίσχυσης του Κόμματος και συνομίλησε με εργαζόμενους και εμπόρους της περιοχής. Τονίστηκε η ανάγκη να δυναμώσει η μόνη φωνή που παλεύει για τα συμφέροντα των μικρών επαγγελματιών και εργαζομένων για να έχουμε μικρές και μεγάλες καθημερινές νίκες στο δρόμο του αγώνα!

Ο Νίκος Αγγελίδης επισήμανε ότι στις 9 Ιουνίου, ο λαός καλείται στις κάλπες για να ψηφίσει για το ποια θα είναι η ζωή του την επόμενη μέρα και για αυτό έχει μεγάλη σημασία να ενισχυθεί το ΚΚΕ. Για αυτό ο λαός πρέπει να δώσει χαστούκι στην ΕΕ και να μπει μαζικά στους αγώνες με μπροστάρη το ΚΚΕ

Σχόλια